Ajanotto- ja tulospalvelu

ChronoTrack 
RFID-ajanottojärjestelmien kärkinimi

ChronoTrack on RFID-hen perustuvan ajanottojärjestelmien johtava toimittaja maailmassa. ChronoTrackin teknologiaa käyttävät eri järjestäjät ympäri maailmaa. Hyvinä esimerkkeinä mainittakoon New York City Marathon sekä Pariisin Marathon. Pelkästään Euroopassa yli viisi miljoonaa osallistujaa on eri tapahtumissa saanut loppuaikansa ChronoTrackin teknologian avulla.

Kehityksen kärjessä

ChronoTrack käytti ensimmäisenä maailmassa RFID-teknologiaa ajanottojärjestelmissään. Läheisessä yhteistyössä RFID-teknologian asiantuntijoiden kanssa ChronoTrack on kehittänyt kaikki varusteet ja laitteet jotka takaavat sen että tekniikka on aina edellä kaikkia kilpailijoita. Tämä takaa myös sen että jokainen kilpailija saa ajan, riippumatta siitä onko kyseessä iso tai pieni tapahtuma. 

Tunniste numerolapussa - siellä missä sen kuuluukin olla

ChronoTrack oli ensimmäinen joka käytti D-Tagia, RFID-chippiä (siru) joka kiinnitetään kenkään. Tämän jälkeen oli vuorossa B-Tag joka kiinnitetään numerolappuun, sinne missä sen kuuluukin olla. Tässäkin ChronoTrack oli ensimmäinen. Uusin saavutus on Single B-Tag joka antaa lukuvarmuuden vain yhdellä chipillä joka on numerolapussa. Kun chippi on numerolapussa voidaan myös olla varmoja siitä että jokaisella osallistujalla on oikea chippi.

Järjestäjille kaikki helpommaksi

Kertakäyttölevykkeet ovat ehdottomasti kaikkein helpoin vaihtoehto järjestäjille. Ajanottosiru on integroitu numero- lappuun, eli asiaa ei voisi tehdä helpommaksi. Osallistujille ei tarvitse antaa mitään muuta kuin numerolappu. Ja kisan jälkeen ei tarvita minkäänlaista levykkeiden tai sirujen keräämistä. Järjestäjien kannalta tämä taas tarkoittaa sitä että maalialueella tarvitaan huomattavasti pienempi määrä toimitsijoita kuin jos käytössä on perinteinen siruilla tehtävä ajanotto. 

Emit 
emiTag

Emit on johtava pohjoismaiden johtava aktiivisten levykeratkaisujen toimittaja. Emit on kehittänyt ajanottojärjestelmiä Norjassa yli 30 vuotta. emiTag oli mullistava uutuus kun se tuli markkinoille ja on edelleen teknisesti johtava.

Emit-levykkeen ”luku” tapahtuu matolta joka laitetaan maaliviivan molemmille puolille. Tämä antaa helpolla tavalla suuren tarkkuden ajanotossa. Siksi tämä kokonaisratkaisu onkin ratkaisumalli jota ei kukaan ole ylittänyt kun haetaan aikoja sadasosa sekunnin tarkkudella. Monessa lajissa kuten maastohiihto, ampumahiihto, suunnistus ja pyöräily tämä ajanottojärjestelmä on juuri se oikea.

EQ Timing käyttää emiTagia silloin kun haetaan korkeaa tarkkuutta, esimerkiksi kansallisissa mestaruuskisoissa ja cupeissa.

Moni aktiiviurheilija, etenkin maastohiihdossa ja ampumahiihdossa on hankkinut itselleen itselleen henkilökohtaisen levykkeen. Näin ollen emiTag-järjestelmä on luonnollinen valinta silloin kun EQTiming toimittaa ajanottokokonaisuuden kilpailuun jossa suurella osalla osallistujista on oma levyke. Tämä taas tarkoittaa sitä että järjestäjien ei tarvitse vuokrata levykkeitä kuin osalle osallistujista, joka puolestaan vähentää kustannuksia. Monet seurat ovat myös investoineet omiin, kiinteisiin laitteisiin omille kilpailupaikoilleen.

EQTimingilla on myös suuri määrä levykkeitä ja muita laitteita jotka ovat vuokrattavissa mikäli järjestäjä haluaa hoitaa ajanoton itse. 

Touch-Free Pro on uusin aluevaltaus suunnistuksessa

Emit on kehittänyt täysin uuden Touch-Free järjestelmän joka mahdollistaa leimaamisen jopa 80 senttimetrin päästä – siis ilman fyysistä kontaktia rastipaaluun. Tämä ainutlaatuinen järjestelmä on suunnistusliiton hyväksymä.