Ilmoittautumisjärjestelmä

Täysi joustavuus

Ilmoittautumisjärjestelmä räätälöidään eri kentillä jokaista tapahtumaa varten tarpeiden ja toivomusten mukaan esimerkiksi lisenssitietojen ja erikoistuotteiden käsittelyä varten. Jos myynnissä on t-paitoja, kuljetuspalveluja tai yöpymistä varaukset voidaan tietenkin integroida pakettiin. Järjestäjien oma grafiikka ja logo tulee ilmoittautumissivulle siten että se sopii täydellisesti yhteen järjestäjien kotisivujen kanssa.

Ilmoittautuminen ja lasku jokaiselle

Jokainen joka ilmoittautuu EQ-ilmoittautumisjärjestelmän kautta saa laskun jonka oman valintansa mukaan voi maksaa nettipankin kautta tai luottokortilla. Osallistujat saavat näin kaikki vaihtoehdot joko maksaa itse tai antaa ilmoittautumismaksu työnantajan tai urheiluseuran maksettavaksi. Järjestäjien puolestaan ei tarvitse hallinnoida eri tilejä seuroille tai yrityksille. EQ Timing hoitaa tämän puolestasi.

Ilmoittautumismaksut järjestäjälle luotettavasti

EQ Timing takaa että järjestäjä saa maksun jokaisesta ilmoittautumisesta – myös siinä tapauksessa että osallistu- ja ei ole suorittanut maksua. Laskutuksen jatkosta huolehtii Lindorff, Pohjoismaiden suurin perintätoimisto. Maksamattomat laskut ovat ammattilaisten käsissä.

Kustannustehokkaasti

Luottokortilla maksettaessa luottoyhtiöt vaativat itselleen 2,5% provision maksettavasta summasta. Maksettaessa laskulla meidän provisiomme on vain 1% summasta. Osallistujat voivat maksaa osallistumismaksun pankki- tai luottokortilla. Tällöin osallistuja myös maksaa lisäkustannukset itse. 100 euron ilmoittautumismaksusta pankki- tai luottokortilla järjestäjä säästää 1,50 euroa / osallistuja.

Itsepalvelulla jälki-ilmoittautumiset ilman korttia tai käteistä
Ilmoittautuminen laskulla avaa myös uuden, ainutlaatuisen mahdollisuuuden kun jälki-ilmoittautumiset voidaan hoitaa ilman kortteja tai käteistä lähtöhetkeen asti. Sijoittamalla muutamia tietokoneita kilpailupaikan tiloihin jokainen voi hoitaa ilmoittautumisensa paikan päällä, noutaa kilpailunumeronsa, osallistua kilpailuun ja maksaa laskunsa kun on saapunut kotiin. Näin järjestäjien työ helpottuu ja miehitystarve kilpailukansliassa vähenee.